Koneenkäyttäjä tuotantotehtäviin 5 hlöä

VUOROTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoitunutta ja tarkkaa koneenkäyttäjää määräaikaisiin projekteihin tuotantoon.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorotyössä. Projektin aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävässä hyvin onnistuvalla on myös mahdollisuus jatkoon ensimmäisen projektin valmistuttua.

Pääset työskentelemään automaatiokoneiden parissa tuotteiden valmistustehtävissä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Aikaisempi käyttökokemus teollisuudessa käytettävistä koneista ja hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti ja tarkasti töitä ohjeita noudattaen. Voit olla kokemuksesi esim. kirjapainoalalta tai elektronisten laitteiden kokoonpanosta hankkinut koneenkäyttäjä, jolle kasaus-, ompelu-, taitto-, liimaus- ja numerointikoneet ovat jo entuudestaan jonkin verran tuttuja.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työtehtävässä suomen kielen sujuva taito on välttämätöntä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Oleellisena osana työtäsi on tuotteen jatkuva laatutarkastus, joka edellyttää virheetöntä värinäköä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

INFO/LISÄTIETOA

Janne Järvelä: +358 40 562 2567

Haku päättyy: 19.01.2020

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite