Nosturitarkastaja

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Notra on vuonna 2019 perustettu raumalainen projekteihin, modernisointeihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Meidän kantava voima on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä rautaiseen asiakaspalveluun. Asiakkaan haasteet ovat meidän polttoainetta ja me nautimme niiden ratkaisemisesta.

Notran asiakkaat ovat teollisuudessa pääsääntöisesti satakunnan alueella, toimimme laajasti eri teollisuuden aloilla. Palveluitamme on mekaaninen kunnossapito, sähköautomaatio, nostureiden kunnossapito ja modernisoinnit, ohjelmointi ja kiinteistötekniikka.

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme nyt NOSTURITARKASTAJAA länsirannikolla vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä ja kasvavassa teollisuuden palveluyrityksessä. Meiltä saat innostavan, osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen, tarjoamme myös mukavat työkaverit.

Meille ei ole ratkaisevaa koulutustaustasi, vaan ammatillinen osaaminen ja innovatiivinen ajattelutapa ovat meille tärkeämpiä.

Hakijalta edellytetään teollisuusnostureiden tarkastuspätevyyttä tai valmiutta niiden saamiseen. Lisäksi eduksi katsotaan henkilönostimien tarkastuspätevyys.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Haku päättyy: 13.09.2019

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite