Spotlight

Valvontakamera-asentaja

Etsimme asiakkaallemme Rauman seudulle VALVONTAKAMERA-ASENTAJAA. Yrityksen palvelut sisältävät kokonaisvaltaisesti tietoverkkotyöt uudiskohteissa sekä peruskorjauksissa länsi-rannikon alueella. Työtehtävät sisältävät valvontakamera asennuksia asiakaskohteissa. Hakijoilta odotamme: - Sähköasentajan tai vast. koulutusta - Kokemusta sähköasennuksista - Kuvienlukutaitoa - Valmiutta työskennellä omatoimisesti - Reipasta ja oma-aloitteista otetta

Rauma
Kokopäivätyö
 • Partnering with Us: Sataservice

  Partnering with Us: Sataservice

  Sataservice on teollisuuden käynnissäpito- modernisaatio- ja projektipalveluja tarjoava yritys. Sataserviceen kuuluvat Sataservice Oy, Sataservice Food Oy, Kolmikoneistus Oy ja Rauman Sähkökonehuolto Oy. Sataservicellä on erittäin vahva asema suomalaisessa teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä elintarvike- ja teknologiayrityksiä.

 • Partnering with Us: Biolan ja Favorit tuote Oy

  Partnering with Us: Biolan ja Favorit tuote Oy

  Biolan valmistaa ja myy luonnonmukaiseen viljelyyn ja ekologiseen viheralueiden hoitoon soveltuvia tuotteita sekä ympäristötuotteita. Omaa tuotantotoimintaa on Suomessa, Eestissä ja Kiinassa. Biolanin tuotantolaitokset ovat oman alansa huippua. Tuotteita on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa jo 1970-luvulta lähtien.

 • Partnering with Us: Rakennuspalvelu WoodHouse Oy

  Partnering with Us: Rakennuspalvelu WoodHouse Oy

  Rakennuspalvelu WoodHouse Oy on kokonaisvaltainen rakentamisen ja saneerauksen vahva osaaja. Vastuullinen ammattiylpeys näkyy työmme jäljessä. Laatu ja toimitusaikojen pitävyys sekä tyytyväinen asiakas ovat meille tärkeitä arvoja.

Questions?

We are here for you! Please send us e-mail or call.